Hét event van het jaar!

Op donderdag 23 mei 2024 van 12.00 tot 18.00 uur is het zover, het eerste Menselijke Revolutie Seminar! En wát een programma hebben wij voor jou samengesteld! Samen met 800 mensgerichte leiders (van bestuurders, directeuren tot HR Managers) geniet je van niemand minder dan bestseller auteur Rutger Bregman, die spreekt over zijn visie op morele ambitie. Daarnaast neemt arts en illusionist Victor Mids je mee in de werking van het menselijk brein.

Uiteraard wil jij ook kennis uit de praktijk. Daarom hebben we dé mensgerichte topleiders van Nederland uitgenodigd voor een panel discussie over mensgericht leiderschap en hoe je dat nu precies toepast binnen jouw organisatie. Tot slot hebben wij een mystery speaker die gegarandeerd grote indruk op je zal maken.

Deze hele dag wordt geleid door organisatiepsycholoog en initiatiefnemer van Menselijke Revolutie Sven Rickli, aangevuld met twee inspirerende leiders met een indrukwekkende staat van dienst én muzikaal intermezzo van piano virtuoos Jan Vayne.


Ben jij een mensgericht leider?
Bestel je kaarten nu!

*De opbrengst komt volledig ten gunste van Stichting Menselijke Revolutie

Rutger Bregman

Rutger Bregman

Bestseller auteur en historicus

Rutger Bregman is historicus en auteur, bekend van o.a. de bestseller ‘De meeste mensen deugen’. Rutger neemt ons mee in de grootste verspilling van deze tijd: de verspilling van talent.

Miljoenen mensen zitten vast in suffe, nutteloze of zelfs schadelijke banen. Het medicijn tegen deze verspilling? Morele ambitie! Rutger deelt zijn oplossing om talent weer te laten bloeien.

Rutger is zeer selectief in het geven van lezingen, dus een grote eer dat hij een prominente rol zal vervullen op het Menselijke Revolutie Seminar. Dus grijp deze exclusieve kans om Rutger live te zien spreken.

Victor Mids

Arts en illusionist

Victor Mids is arts en illusionist. Hij brengt wetenschap en illusie op een unieke manier samen. Hij is bekend van zijn programma en gelijknamige boek ‘Mindf*ck’.

Hij brengt middels ‘neuromagic’ thema’s als beïnvloeding, perceptie en communicatie aan een ander daglicht. Ervaar hoe eenvoudig jouw eigen hersenen en zintuigen te misleiden zijn en wat je daar als individu of als organisatie van kan leren.

Hij treedt zelden op, dus grijp deze bijzondere kans en laat je meenemen in zijn wereld, waar niets is wat het lijkt.

Victor Mids

Paneldiscussie

In een panel discussie onder leiding van dagvoorzitter Sven Rickli gaan ervaren leiders van Zeeman, Cap Gemini, Meander Medisch Centrum en Hutten Catering in gesprek over mensgerichtheid. Wat maakt een organisatie mensgericht? En hoe pak je dit aan als leider? Zij delen hun ervaring en visie graag met jou.

Image

Erik-Jan Mares

Algemeen Directeur Zeeman

Sinds 2017 is Erik-Jan Mares voorzitter van de Raad van Bestuur bij Zeeman, een trotse Nederlandse retailer. 

Het merk, bekroond als Retailer of the Year, is actief in 8 landen met 9000 medewerkers, toegewijd aan een duurzame en circulaire toekomst met de kernwaarden Profit, Planet, People. Mares, onderscheiden als Retail Executive of The Year, belicht het hart van Zeeman: zuinigheid, zorg voor mensen en duurzaam ondernemen. Hij deelt zijn inzet voor verbindend leiderschap binnen Zeeman om het bedrijf succesvol en maatschappelijk betrokken te houden.

Foto Tineke Meints

Tineke Meints

CHRO Capgemini

Tineke Meints, Vice President en Head of People – CHRO bij Capgemini, staat bekend als een inspirerende leider. Ze heeft successen behaald, zowel bij Capgemini als eerder als HR Directeur bij Randstad Groep Nederland. Tineke waardeert inclusiviteit, diversiteit en verbinding als cruciaal voor persoonlijke en professionele groei. Ze leidt met empathie, aandacht voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en culturele diversiteit. Haar focus op People Analytics en welzijn benadrukt haar toewijding aan een inspirerende employee experience.

2304 RvB Astrid A.S. Posthouwer [RK] _ROD1693 WEB Voor op de website

Astrid Posthouwer

Bestuursvoorzitter Meander MC – Ziekenhuis Amersfoort

Astrid Posthouwer is voorzitter Raad van Bestuur van Meander Medisch Centrum in de regio Amersfoort. Meander is met trots een topklinisch ziekenhuis. Door het licht en de ruimte heeft het gebouw op veel mensen een positieve uitstraling, wat bijdraagt aan de ‘healing environment’ die het ziekenhuis nastreeft. Astrid is een inspirerende leider en ze vertelt met veel passie over haar hart voor de zorg en liefde voor mensen. Ze laat je zien hoe je omgaat met grote en complexe uitdagingen, altijd sturend vanuit mens- en doelgerichte kernwaarden.

bob hutten

Bob Hutten

Eigenaar Hutten Catering

Bob Hutten, Algemeen Directeur van Hutten, een nationale gastvrijheidsdienstverlener, en oprichter van De Verspillingsfabriek, koestert een warm familiebedrijf dat zich inzet voor mens, natuur en cultuur. Zijn bedrijfsfilosofie omvat luisteren, inspireren, delen, geven, en helpen, met eerlijkheid, transparantie, innovatie, co-creatie, kennisdeling, vertrouwen en investeringen in duurzaamheid, gezondheid en vitaliteit als kernwaarden. Hutten’s persoonlijke missie is de strijd tegen verspilling, zowel van voedsel als talent, met een focus op inclusiviteit en het benutten van ieders potentieel.

Mystery guest

Mystery speaker

Indrukwekkend, tastbaar en inspirerend!

Deze impactvolle spreker houden we nog geheim. In alle onzekerheid laten we jou nog even in het duister tasten met deze mystery speaker. Laat je verrassen en ervaar kwetsbaarheid wanneer de vertrouwde omgeving plaats maakt voor iets wat je normaal niet ziet.

Jan Vayne

Muzikaal improvisatie intermezzo

Pianist Jan Vayne heeft improvisatie tot een ware kunst verheven. Het is een bijzondere belevenis om naar zijn virtuose pianospel te luisteren. Jan begon op vierjarige leeftijd al met spelen, heeft in zijn leven ongekend veel prachtige concerten gegeven in binnen- en buitenland en sleepte ook nog eens vele prijzen in de wacht.

Hij weet de muziek dicht bij mensen te brengen en bewijst daarmee dat emotie de kortste weg tot elkaar is. Jan zal je echt even naar binnen laten gaan, zodat je een moment van reflectie kunt ervaren. Hij brengt je met veel passie en improvisatie in verstilling, bezinning en berusting zodat de boodschap je echt raakt en in beweging en vervoering zal brengen.

Jan Vayne


Ben jij een mensgericht leider?
Bestel je kaarten nu!

*De opbrengst komt volledig ten gunste van Stichting Menselijke Revolutie

Dagvoorzitter en hosts

Sven Rickli Menselijke Revolutie

Sven Rickli - Dagvoorzitter

Initiatiefnemer Stichting Menselijke Revolutie

Sven Rickli is dé initiatiefnemer van Stichting Menselijke Revolutie en dagvoorzitter op het event. Hij heeft succesvolle ondernemingen opgezet en jaren gewerkt voor topbedrijven en topleiders in Nederland. Met meer dan 5 miljoen lezers per jaar en 30.000 volgers heeft hij een belangrijke mensgerichte beweging te weeg gebracht waarmee hij een nieuw tijdperk inluidde van humaniseren en socialiseren, ofwel het vermenselijken van het bedrijfsleven. Met veel passie zal hij het Menselijke Revolutie Seminar hosten en zorgen dat alle prachtige sprekers kunnen floreren.

Coen

Coen Bertens - Host

Bestuurder Stichting Menselijke Revolutie en voormalig directeur Efteling

Coen Bertens is bestuurder van Stichting Menselijke Revolutie en voormalig directeur van de Efteling waar hij 23 jaar heeft gewerkt. Al zijn opgedane kennis en ervaring over het leiding geven aan enthousiaste collega’s deelt hij met veel verwondering. Met zijn gevoel voor de mens, gast en cijfers heeft hij samen met zijn team ervoor gezorgd dat gasten de collega’s waarderen met een 9!

In 2019 werd deze topprestatie beloond met de award voor “Meest klantvriendelijke bedrijf” van Nederland. Coen neemt je mee in de geheimen van de wondere wereld en vertelt hoe je ervoor zorgt dat medewerkers dezelfde waarden en doelen nastreven met gegarandeerd succes als gevolg.

bas-van-der-veldt-afas 07

Bas van der Veldt - Host

CEO AFAS

Bas van der Veldt werd in 2008 Algemeen Directeur (CEO) en boegbeeld van AFAS. Onder zijn leiding groeide AFAS met meer dan 700% en werd het een toonaangevend bedrijf met prachtige rendementen. In 2018 ontvingen Bas en zijn collega’s de prestigieuze Koning Willem 1 award voor excellent ondernemerschap uit handen van Koningin Máxima. Bas geeft pittige presentaties waarbij hij de aanwezigen én zichzelf een spiegel voorhoudt. Met zijn scherpe spraak en zijn revolutionaire toekomstvisie weet hij menig heilig huisje omver te schoppen op het gebied van ondernemen, leiderschap, cultuur en innovatie. Bas is dan ook uitgeroepen tot Meest Inspirerende Ondernemer van 2021. Als gastheer spreekt hij je graag vanuit liefde een hartig woordje toe.

Dit seminar wordt mede mogelijk gemaakt door:

Locatie

Bij een inspirerend event hoort een inspirerende locatie. Wij ontvangen je graag vanaf 11.30 uur tot 18.00 uur in het prachtige AFAS Theater in Leusden.

AFAS Theater
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden

Afas