Partneraanbod

Onze partners hebben een selectie samengesteld waar jij als fan van Menselijke Revolutie gebruik van kunt maken. Zo helpen wij samen met hen om de mens ook binnen jouw organisatie meer centraal te zetten:

Nolost

Gratis Quickscan t.w.v. €750,-

Hoe mensgericht is jouw organisatie? Onze partner Nolost biedt jou als bezoeker van het Menselijke Revolutie Seminar gratis een Quickscan Mensgerichtheid t.w.v. € 750,- aan. Hiermee krijg jij inzicht in hoe het ervoor staat met mensgerichtheid binnen jouw organisatie, waar aandachtspunten liggen én natuurlijk hoe je dit kunt verbeteren. Let op! Deze aanbieding is geldig tot 30 augustus 2024!

Amplooi - Versterkt talent

Gratis ‘Ik zie jou’ talentkaartspel

Onze partner Amplooi biedt jou een gratis ‘Ik zie jou” kaartspel aan. Hét Ik zie jou-kaartspel maakt op een leuke en interactieve manier de talenten in jouw team zichtbaar en bespreekbaar.

Adaptics

Gratis meting Vital Cycle (1 maand)

Eerder en vaker inzicht krijgen in de vitaliteit van medewerkers? Of medewerkers helpen met welke uitdagingen ze vanuit hun DI-budget aan aan de slag kunnen? Dat kan met Vital Cycle: een kort-cyclisch meetinstrument dat inzicht geeft in hoe de vitaliteit van medewerkers zich ontwikkelt. Met de persoonlijke rapportage van Vital Cycle krijgt de medewerker maandelijks inzicht in de eigen ontwikkeling. 

Gratis adviesgesprek

Het is belangrijk dat iedereen die werkt ook duurzaam participeert. De Bedrijfspoli verzorgt onderscheidende dienstverlening op de gebieden preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit om duurzame inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen. Als arbodienst is het onze missie om duurzame inzetbaarheid te ontwikkelen, behouden en te herstellen. Vraag nu een gratis adviesgesprek over jouw arbodienstverlening aan of kijk op debedrijfspoli.nl voor meer informatie.

Zomeractie: 1 + 1 coachtraject gratis!

Geef jouw collega een krachtig coachtraject (van 4 gesprekken van 1,5 tot 2 uur) cadeau. Door deze zomer (in de maanden juli en augustus) één coachtraject af te nemen, krijg je er één voor jouw collega cadeau (ook voor in de maanden juli en augustus). Kies jouw coachthema in onze online portal, kies vervolg een coach uit ons landelijke netwerk van zeer ervaren coaches en plan online jouw eerste coachgesprek in. Ga in gesprek over jouw loopbaan, jouw werk-privé balans, jouw communicatie(stijl), jouw persoonlijke ontwikkeling óf over jouw financiële situatie.

Rienks Arbodienst

Gratis Veerkracht werkboek

In ons veerkracht werkboekje vind je verschillende oefeningen en tips die jou helpen jouw veerkracht te vergroten. Door jouw veerkracht te vergroten, kun je beter meeveren met het leven. In goede en in slechte tijden. Dit zorgt voor meer energie, geluk en werkplezier. Veerkracht is niet iets wat je wel of niet hebt. Je kunt veerkracht ontwikkelen. In ons werkboek vind je verschillende oefeningen en tips die je daarbij helpen.


Ook partner worden van
Stichting Menselijke Revolutie?